TOŽIMO DRŽAVO

 

Ta država nas zdaj že odkrito zmerja s fašisti. Pravzaprav ne mine dan, ko ne bi z RTV SLO poslušali fašist ta, fašist oni, “fašisti, fašisti… Pri tem pa mi “fašisti” nočemo drugega kot delujoč pravni sistem, ki bo enak za vse! Kajti zdaj ni enak za vse.

Potemtakem nam ne kaže drugega kot tožiti lastno državo, pa naj ta presodi, ali smo fašisti. Uradno!

In naj svojo sodbo tudi uradno utemelji.

Naj nam torej jasno pove, da je spoštovanje ustave fašizem – da je baniti lastno državo pred poplavo migrantov, ki prestopajo mejo brez identitete in brez dolžnosti, a z neomejenimi pravicami, sovražno dejanje, uperjeno proti pravicam ljudi! Da je to rasizem, ksenofobija in fašizem.

Predvsem pa naj sodišče samo in po veljavnih zakonih presodi o tem, ali je vsak antikomunizem, antinacizem in antifašizem avtomatično že fašizem in ali so zato po svetu in v EU države, ki so podpisale resolucijo o izenačenju treh diktatur nacizma, komunizma in fašizma –. fašistične že zato, ker so jo podpisale.

Naj ta država na sodišču presodi, ali smo zato fašisti, ker smo to, kar smo (ne bom prejudiciral, kaj da smo!) 

Vedno so nam govorili, da imamo Slovenci težave z identiteto. No, zdaj imamo lepo priložnost izvedeti, kaj smo.

 

 

 

&  &  &

PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS-, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

Naslovna fotografija: fašist Benito Mussolini; vir: https://www.historyanswers.co.uk/