PO CENZURNI ELIMINACIJI: “DA VAS NI SRAM. SRAMOTA OD SRAMOTE”

 

Potem ko sem 10. septembra objavila video sekvenco iz TV-oddaje Dobro jutro na TV SLO1, v kateri gledalec Franci odločno izpove (upravičeno) močno kritiko RTV Slovenija in MSM, kar voditeljice Špele Močnik seveda ni navdušilo – ta objava z naslovom “DA VAS NI SRAM. SRAMOTA OD SRAMOTE” na naslovu https://mojcavocko.si/2020/09/10/da-vas-ni-sram-sramota-od-sramote/ je evidentirala 14.559 obiskov -, je avtorja tega video izseka, Igorja Goloba, doletela nezaslišana sankcija: Twitter, kjer je ta video izsek objavil, je njegov uporabniški profil posledično celo suspendiral, izbrisal. To ni le brutalna cenzura, temveč represija, skregana z ustavo Republike Slovenije. Da se je to zgodilo, sem izvedela sinoči, ko me je na nedelujoč posnetek v navedeni objavi opozoril nekdanji poslanec Andrej Magajna, vsem znan iz montirane afere kriminalistično “izgubljenega” notesnika z izmišljeno “pedofilsko” fotografijo dekleta z golim oprsjem, leta 2010 likvidatorsko sprožene zoper njega. 

 

 

Zdaj vnovič objavljam udarno video sekvenco, ki jo je posebej za DOSJE sinoči pripravil ta isti Igor Golob, predtem pa brutalen izbris komentiral z zapisom: “/…/ na žalost so uspeli da so mi uničili tisti profil tako da je večina tistega materiala šlo v franže #tokrat je fdv cenzura bila uspešna”.

 

 

 

&  &  &
PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US

Na fotografijah: TV-voditeljica Špela Močnik med oddajo Dobro jutro 10. 9. 2020