SLOVENSKI ZABAVLJAČ NAVDUŠUJE SVETOVNO OBČINSTVO

 

Alexander N. J. Abohov je našel zanimiv način ustvarjanja kljub omejitvam v času korona krize.

 

Izkušen glasbenik in filmski igralec za svetovno javnost s pomočjo socialnega omrežja Facebook na dnevni bazi ustvarja in uspeva kar iz zavetja svoje občine. Tako je v ponedeljek zvečer ponovno prenašal svojo glasbeno oddajo imenovano Abohov Show, kjer je odigral uspešnico skupine Queen – We are the champions in ponarodelo rockovsko Louie Louie ter nekaj avtorskih pesmi.

Med drugimi je izvedel pesem Cappucetto Blue, ki govori o legendarnem koroškem heroju, ki je nekoč izpod primeža lokalnega nepridiprava osvobodil Bilje pri Novi Gorici.

 

Abohov poleg domačega občinstva navdušuje tudi uspešnega ameriškega Country Rock izvajalca Tim Charrona, ki je pod objavo zapisal “Excellent!”, njegovo rojakinjo, izjemno pevko Renee Wild, ki je izjavila “Fantastic Alexander” ter nadarjenega pop pevca iz Ugande Jiran Ssentonga, ki je komentiral: “So entertaining Alex. I’ll not get tired of telling you how gifted you are”.

 

Kratek koncert je objavljen na Alexandrovem Facebook profilu in si ga je mogoče ogledati na naslednji povezavi:

https://www.facebook.com/ANJAbohov

 

Prav tako si lahko na omenjenem profilu ogledate Alexandrovo kratko komično serijo z naslovom “Family Man”, kjer lahko spremljate raznovrstne avanture iznajdljivega poslovneža, ki želi zadostiti potrebam svoje šefice.

 

Abohov vse pristaše humorističnega rocka vabi, da se spoprijateljijo z njegovim Facebook profilom saj bodo le tako lahko sledili njegovim dnevnim in nočnim pikantno slovanskim pustolovščinam.

 

P. S.: Abohov sem jaz, ja!

 

 

&  &  &
PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto