KO CELO BOTRA SODNEGA KRIMINALA – SODNIKA MARJANA POGAČNIKA – REKLAMIRA TARČA NA TV SLOVENIJA!

 

V četrtek sem po daljšem času (ne dolgo, ker mi je postalo slabo) gledala oddajo Tarča, saj me je ta tematika vedno zanimala – temelj demokracije in ekonomske učinkovitosti države (posledično blaginje) je prav pravna država!  

Ko zaigra (pred očmi javnosti) sodnik M. Pogačnik kredibilnega in nič krivega, celo reformatorja, gre človeku na bruhanje! 

Ko se iz naftalina prikaže (danes EU?) Klemenčič, ki naj bi si prizadeval … Bila sem v DZ oktobra leta 2014. Nekdanji ustavni sodnik dr. Šturm je predstavil natančno študijo o sodniških kršitvah, pa je politikant minister G. K. odgovoril nesramno, arogantno in cinično. Koalicijski, moralni in etični Cerar & co. poslanci so sejo že na začetku zapustili (sic!). 

 

V MSM ni bilo praktično NIČ, le v Delu sem zagledala novico Izjava dneva in cinično Klemenčičevo izjavo, da je šlo za predstavo (tiskovko) SDS.  

Danes kažejo mediji KUL NADALJEVANKO, enake izjave (floskule) peterice, vsak dan!

 

Tudi sodni svet (z mlajšimi karieristi kerševani) “drži štango” posvečenim – nezamenljivim v pravosodnih vrhovih!

 

Erik Kerševan še kot generalni sekretar ustavnega sodišča, ko izroča odločbo US RS ministrici za notranje zadeve Katarini Kresal; FOTO: Borut Peterlin, vir: https://www.mladina.si/50897/dober-dan-za-ustavno-demokracijo/

 

Na žalost se nič ne premakne! Ne zaradi levih ali desnih (floskula kontinuitete), ampak zaradi konkretnih ljudi z imeni in priimki, ki vzdržujejo status quo. In se posvečenim stricem nič ne zgodi!

V zapor bi morala tožilka Hrastar (vsaj suspendirana bi morala biti danes tožilka Žgajnar, zaradi nevestnega dela!), ki je priredila (laž) obtožni predlog v zadevi Patria ... Decembra 2015 jo je “razkrinkal” sodnik Radonjić, potem ko je sprožila tožbo proti odvetniku Matozu in JJ zaradi krive ovadbe. Seveda so mediji to zamolčali in stigma (smrt janšizmu) se nadaljuje na ulicah, že celo leto!

 

Vir: https://twitter.com/JJansaSDS/status/1360295100170067972/photo/1

 

Danes POP-paparazzi sledijo ministroma Počivalšku in Hojsu s ciljem: diskreditacija-likvidacija. V oddaji Faktor je zdravnica, sekretarka ministrstva Tina Bregant povedala, kako so čakali pred hišo, ali bo brez maske (zvečer) šla na sprehod s psom.

 

Za “nagrado” (razkritje sodnih zlorab, tudi v zadevi Novič) je podpredsednik Vrhovnega sodišča RS, Miodrag Đorđević, sodnika Radonjića suspendiral.

 

Ko človek gleda kupe zabojev tisočev dokumentov, dovolj pa je le nekaj trdnih dokazov … 

V zadevi Patria (“obljuba nagrade”) se je sodni spis napihnil na neverjetnih 21 tisoč strani, vse pa se je podrlo na Finskem, ko so ugotovili, da je bilo nekemu dokumentu v sodnem spisu kasneje dodano – PM janez jansa. Kateri slo kriminalist je “sodeloval”?

Katja Š. Stubbs in njen takratni asistent P. Gorkič sta v Delu gradila indični krog proti “sovražniku države”, kasneje pa sta “sprejela nagrado” – funkcija ustavne sodnice in vrhovnega sodnika.

 

Mnogo gnilega je v deželi Sloveniji! 

 

https://pixabay.com/photos/age-bacteria-bio-biology-bug-1238304/

 

P. S.:

Kdo se boji ministra Hojsa, ki je napovedal red v policiji in na tožilstvu? 

(Delo, 10. februar, str. 2)

 

 

 

&  &  &
PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

Naslovna fotografija: Marjan Pogačnik, predsednik Okrožnega sodišča v Ljubljani; vir: https://pozareport.si/post/393919/nova-afera-predsednika-ljubljanskega-okroznega-sodisca-pogacnik-podpisal-odlok-proti-pitju-potem-se-ga-pa-sam-napil