– iz upora in protesta zoper sodni kriminal in sodno korupcijo v Sloveniji – M​. V.

Več

  KRIV, DOKLER NE DOKAŽEŠ NEDOLŽNOSTI?

   

  “/…/

  Seveda, gre za eno, do leta 2011, najbolj prodornih mladih raziskovalnih novinark v Sloveniji, Mojco Vočko.

  Mojca je s svojim novinarskim delom posegla v osje gnezdo, ne enega temveč več njih. Med drugim se je lotila Zavoda Hrastovec in posnela dokumentarec o kalvariji tam bivajočih revežev, v njem pa poudarila in razgalila kouptivna, zlagana in ponarejena psihiatrična izvedeniška mnenja, ki so iz leta v leto podaljševala prisilna bivanja tam nastanjenim bolnikom in niso sovpadala z njihovim dejanskim zdravstvenim stanjem.

  Spomnimo se je lahko tudi po tem, kako je razkrila korupcijo v Unicef Slovenija. Prišla je na sled sumljivim poslom Katarine Kresal in se v enem od prispevkov lotila tudi Onkološkega inštituta. Jasno je izpostavila, da so umiranja rakavih bolnikov zaradi kaheksije oziroma telesne oslabelosti in shiranosti  pravzaprav zamolčani umori.

  - Advertisement -

  V devetih letih njene bitke s sodnimi mlini je ta mesec dosegla neverjetno zmago. Ustavno sodišče je že pri prvi od osmih točk prikimalo njej in v ostalih točkah sploh ni razpravljalo. Razveljavilo je celoten kazenski sodni pregon proti Mojci in razveljavilo vse njegove sodne odločbe.  Gre pravzaprav za precedenčno sodbo.”

   

  – to je citat iz članka z naslovom “Kriv, dokler ne dokažeš nedolžnosti?” na spletnem portalu https://skrivnostna.si/, s katerim Joli Vrečar – junakinja, ki je premagala raka – napoveduje njen veliki intervju z menoj, ki se ga nadvse veselim:

   

  Kriv, dokler ne dokažeš nedolžnosti?

   

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto 

  Naslovna fotografija, vir: https://pixabay.com/photos/gavel-auction-law-hammer-symbol-2492011/

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ‘;

  Sorodne objave

  2 KOMENTARJI

  1. ga.Mojca, glihkar sem bral še tole strašljivko, ki sicer razkriva strašljivost sistema, s katerim se dajete nekateri, ki vas je Kučan-Golobič-Masleša-Fank,itd drobilec ljudi povlekel vase in ste, hvala Bogu preživela :
   https://pozareport.si/post/582905/kako-se-je-novinar-tepina-ujel-v-lastno-zanko-ali-dokazi-o-kriminalistih-ki-prek-medijev-prikrivajo-kriminal-v-svojih-vrstah?utm_campaign=si.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=si.contentexchange.me&utm_term=si.contentexchange.me

   Koliko “preganjanih Putinovih podgan z krvavimi očmi” se mora zagnati v to Kučanovo mašino da bo končno začela bežati ?

   In drugo vprašanje , ker prihaja v fazo “zelo aktualno” iskanja človekoljuba za predsednika Slovenistana:
   “Ali morda veste, če Vašo spletno stran berejo v Novi Slovenski Krščanski Stranki – še posebej Ljudmila Novakova ter g.Tonin?”

  2. In vse to ljudje nismo znali, ker so nam levi mediji vse to prikrili. Žalostno. Seveda bi moralo biti obratno: nedolžen si, dokler ti ne dokažejo krivde. Upam, da se zares obrača na bolje. Čestitke za zmago, Mojca.

  KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

  Skip to content