– iz upora in protesta zoper sodni kriminal in sodno korupcijo v Sloveniji – M​. V.

Več

  PRIMER MOJCE VOČKO ZAKORAKAL NA EVROPSKI ODER?

   

  Upamo, da bodo slovenski akterji, še posebej glavni akter, premier Janez Janša, zadevo, ki jo je odprl g. Štih v razmerju do imenitnika Guttenberga, ki ima izkazan vpliv na vrhuško EU, še bolj izpostavili in uporabili za živo predstavitev slovenskih razmer in medijskih muk že polnoletne Demokrature M. Kučana in njegovih oprod. 

   

  Tako so se na Politicovo zavajanje o “vojni proti medijem” odzvali slovenski intelektualci!

   

  - Advertisement -

  Iz članka:


  Na zapis Štiha se je Guttenberg odzval in v bran novinarki Politica zatrdil, da gre za temeljito novinarko. ‘Članek daje glas širokemu naboru virov in pogledov. In ne glede na vse, to, da premier neutemeljeno navaja, da je novinarka pisala po navodilih nekoga drugega, je nevarno za demokracijo.’”
  /Op.: To je primer, kako zelo so si Levuharji strašno podobni po širnem svetu./

   

  Ob tem je še v vednost Guttenberga še dodal, da so bili trije desno usmerjeni novinarji, ki so jih socialisti resnično preganjali (Miro Petek, Jani Božič in Mojca Vočko). ‘Prvi je skoraj umrl, drugi je zbežal v Veliko Britanijo, tretja je bila oproščena po 10-letni sodni bitki.’”
  /Op.: Primer Petek, Božič in Vočko stopi na EU sceno prve kategorije./ 

   

  Vir: https://twitter.com/lucasguttenberg/status/1361987581030895617

   

  Vir: https://twitter.com/JJansaSDS

   

  V zadevo je vstopila sama šefica Ursula von den Leyen in pritiska na J. Janšo, zato skromno mislim, da je skrajni čas, da se ta slovenska usrana žehta opere tudi na Evropskem odru, in Vlada je dobila nepričakovano Bumerang darilo od levuharske režimske kanibalsko popadljive srenje plačancev Agitpropa F571, da to opravi deloma že pred predsedovanjem Uniji.

   

  Kakor tudi kaže situacija, Kučanu tega foruma, Agitpropa F571 hlapcev, niti ne bo treba ukiniti, saj se bo očitno zaplinil z razrednim sovraštvom, z zlom in z napuhom kar sam. 

  Thanks, Ozzilandia!

  Bravo, Aboriginies, that’s holly true, boomerangs are always – always after missing a target flying back to a sender. Halleluiah!

   

  EKSKLUZIVNO: PRECEDENČNA SODBA USTAVNEGA SODIŠČA RS RAZSULA MONTIRANI KAZENSKI SODNI PROCES ZOPER NOVINARKO IN VSE NJEGOVE SODNE ODLOČBE

   

  &  &  &
  PODPIRAM(O) SLOVENSKI NEODVISNI MEDIJ:
  Spletni medij DOSJE – od 20. 5. 2020 pri Ministrstvu za kulturo RS vpisan v Razvid medijev RS -, ki ne prejema nikakršne subvencije, želim(o) podpreti z donacijo:  https://www.paypal.com/paypalme/mojcavocko?locale.x=en_US
  Kontakt za donacije in oglaševanje: pošlji e-pošto
  Naslovna fotografija: Novinarka Mojca Vočko med intervjujem, ki ga je februarja 2018 z njo naredil Luka Svetina na Nova24 TV, vir: https://www.youtube.com/watch?v=59WaGnTlkTY&t=34s

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ‘;

  Sorodne objave

  1. Resnično in edina pot,da se preseka ta Gordijski vozel sramotenja oseb,ki v dobri veri in prepričanju delajo po svoji vesti in v DOBRO vseh državljanov Slovenije. A namesto,da bi bili nagrajeni in spoštovani,so deležni širšega šikaniranja znotraj svojega CEHA, ter politično koruptivnih ljudi,ki z ozadja že od 1990l.vodijo LEVO soc.komunistično ideologijo.Žrtvam je zaradi kljubovanja in vstrajanja na resnici ,onemogočeno vsakršno normalno delo,pa čeprav imajo LEVE stranke prav tega polna USTA. A ta ŽLICA nese, samo ,do NJIHOVIH ust !!!

  KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj