– iz upora in protesta zoper sodni kriminal in sodno korupcijo v Sloveniji – M​. V.

Več

  “VELIKI ‘ZAGOVORNIKI’ MEDIJSKE SVOBODE DOKAZUJEJO, DA SO V SVOJEM BISTVU ZGOLJ ZATIRALCI ČLOVEKOVIH PRAVIC!”

   

   

  Boris Tomašič kritično glede ravnanja stranke SD: “Veliki “zagovorniki” medijske svobode dokazujejo, da so v svojem bistvu zgolj zatiralci človekovih pravic!” Ostro protestirajo tudi v Združenju novinarjev in publicistov!

   

  - Advertisement -

   

  Naslovna fotografija: današnja tiskovna konferenca stranke SD, vir: https://twitter.com/tfajon/status/1365298181815365633/photo/2

  OBVEŠČANJE O OBJAVAH

  Bodite prvi obveščeni o novih objavah.

  Ne pošiljamo neželene pošte!

  Zadnje objave

  Najbolj brano zadnjih 7 dni

  DONIRAM s kreditno ali z debetno kartico, PayPal:  ‘;

  Sorodne objave

  5 KOMENTARJI

  1. Rdeča vrata , rdeči tepih – vse v zaščitni krvavordeči barvi rdeče zvezde kot simbola krvavordeče boljševiške ruske in jugoslovanske morilske zvezde, po možnosti z zlato obrobo in zelo šik angležarska hišna številka “Tipa Downing street” na vratih ukradene vile žrtve nacizma in komunizma, družine Moskovitsch, če se ne motim- vse v stilu de facto in de jure naslednice KPS-komunistične partije Slovenije kamor verjetno še vedno spada tudi zamrznjeni komunist Kučan – če se ni dal že odtajati, tajno seveda. Tega seveda ne bo javno razbobnal tako kot svojo Velikonočno pobožnjakarsko prašičjo šunko s ciljem premagati Pučnika.
   Ja, kam spada ta ćlovek, če uradno ni član SD ? Ukinil je F21 -kam spada, med izbrisane? kako pa sploh izgleda zamrznjeni član kompartije, pravzaprav, po čem ga poznamo? Kakšno knjižico ima ?
   Dost heca, kamor če spadat zarad mene ob vseh metamorfozah, ki jih sposoben izvajati hitreje kot madagaskarski kameleoni. Gremo nazaj k stvari? Bog ve, če naš Milan bere tale portal?
   Ja, teh ljudi ne kapiram – so v velikem zagonu in pogonu,kako EU prepričati o nevzdržnih razmerah novinarske svobode/nesvobode pod JJ vlado, potem pa ti naženejo novinarja kakršnekoli že-rokomavharsko nasilniške TV po njihovo…kako bo to dojela von den Leyenova in von den Jourova gospa komisarka?
   Bog se jih usmili, če to kapiram?
   —————————————————————————————————————–
   Urednici pa čestitam za lepo in smelo učinkovit, prenovljen portal ! Srečno in korajžno naprej!

  KOMENTAR

  Prosim vnesite svoj komentar!
  Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

  Skip to content